Onze voorstelling 2023 – LIJK GEZOCHT!

Met gepaste trots stellen wij jullie onze 20ste productie voor !

– – –

LIJK GEZOCHT

We nemen U mee naar “Château Moldave” in de buurt van Anzegem anno 1890

De oude baron de Pessemier is overleden en zijn stiefdochter Germaine hoopt op een grote erfenis, die zij alleen maar met haar tweelingzus Marguerite hoeft te delen. Door de hevige regenval komt het notarisduo Jansen en Janssens te laat op het kasteeldomein en als ze uiteindelijk toch arriveren denkt Germaine dat zij de begrafenisondernemers zijn. Als uiteindelijk begrafenisondernemer Buyle arriveert, blijkt het lichaam van de baron verdwenen te zijn. Maar ook met het testament klopt er iets niet. De laatste wilsbeschikking is een grote teleurstelling geworden voor Germaine, want alle bedienden krijgen aanzienlijke legaten op voorwaarde dat zij nog zes maanden in dienst blijven. Tot ieders verrassing wordt Germaine plotseling onwel en overlijdt ter plaatse. De komst van Marguerite, die grote gelijkenissen vertoont met haar zuster Germaine, zorgt voor de nodige verwarring. Marguerite begint meteen het personeel te tiranniseren, in de hoop dat zij ontslag zullen nemen, zodat zij de hele erfenis krijgt. Maar of haar dat lukt… ‘Lijk gezocht’ is een who-dunnit én een thriller maar dan wel een met het accent op de lach.

– – –

Regie: Jordy Noppe en Stefaan Devogelaere

Met op de planken:
Cassaert Els, Cypers Pascal, Defoor Carlo, Devogelaere Els, Devogelaere Stefaan, Prajanowa Bianca, Sinnesael Marouschka, Somers Peter, Van Heeke Jessica, Verhaeghe Koen

– – –

Speeldata :

  • Vrijdag 20 oktober 2023 om 20u
  • Zaterdag 21 oktober 2023 om 20u
  • Zondag 22 oktober 2023 om 18u
  • Vrijdag 27 oktober 2023 om 20u
  • Zaterdag 28 oktober 2023 om 20u

Kaarten :

Verkrijgbaar aan €10 via de VAT-foon 0492561042

of tvat-kaarten@outlook.com

Betalen na reservatie kan op BE12 7380 0523 5392

Ter gelegenheid van onze 20ste productie krijgt iedere bezoeker een gratis consumptie aangeboden!